fbpx

Livrare si retur

Livrare comenzi

Cine livrează: Cargus

Termen de livrare: 24-48h

Program livrări: luni – joi

Observație!

Toate comenzile înregistrate începând de joi, ora 14.00 și până duminică, se procesează și se pregătesc pentru livrare în ziua de luni.

Transport GRATUIT – pentru comenzi de cel puțin 250 lei.

Transport 25 lei – pentru comenzi mai mici de 250 lei.

Retur
Returul se poate face în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea comenzii, fiind gratuit și se poate efectua doar în cazul în care coletul sau produsele sunt deteriorate. Recomandăm ca în astfel de cazuri returul să se facă imediat. Reclamații ulterioare legate de acest lucru nu vor fi valabile.

!ATENȚIE! Dacă în momentul livrării sesizați nereguli privind integritatea expediției (ambalaj deteriorat, expediție reambalată în plic, etc), vă rugăm să cereți agentului de curierat încheierea unui proces-verbal de constatare a daunelor aduse expediției, iar ulterior, în funcție de preferința dvs., să se efectueze livrarea!

Nu pot fi returnate produsele care:

  • Prezintă urme vizibile de utilizare
  • Au ambalajul desigilat
  • Au eticheta deteriorată

În cazul în care doriți să returnați un produs, contactați-ne la numărul de telefon 07410398366 la adresa de e-mail office@apisambra.ro

Restituirea banilor
Pentru cazurile în care se dorește retur, iar plata s-a efectuat online, restituirea banilor se face în decurs de 14 zile calendaristice de la primirea returului, în același cont din care s-a efectuat plata.

Rambursarea valorii comenzii în cazul unei expediții deteriorate se poate face numai în cazul în care la livrare, clientul destinatar a întocmit împreună cu agentul de curierat un proces-verbal de constatare a daunelor aduse expediției! Orice reclamație ulterioară este declarată nulă fără un astfel de proces-verbal și nu poate primi despăgubiri!

Anularea comenzilor
Puteți anula comanda dumneavoastră la numărul de telefon 0741039366 sau adresa de e-mail office@apisambra.ro

Ultima actualizare: 17.11.2022