fbpx

Compania noastră
Apis Ambra

Din dragoste pentru albine, natură şi viaţă sănătoasă, incurajăm creşterea albinelor şi consumul de produse apicole.

Povestea afacerii noastre a început în grădina bunicilor mei. Acolo am descoperit prima dată albinele şi acolo am invăţat noţiunile de bază ale stupăritului alături de bunicul meu şi de tatăl meu. Am fost fascinat de această meserie de stupar şi mereu am căutat să aflu tot ce se poate despre apicultură.

De la emoţia momentului în care am ţinut prima dată o ramă cu albine în mâini, langă cei 20 de stupi ai bunicului şi pană la ziua în care am retrăit acea emoţie, între cei 200 de stupi pe care îi am acum, au trecut 25 de ani. Ani în care am căutat să culeg toată priceperea şi experienţa de trei generaţii a familiei noastre şi să pun bazele unei ferme apicole şi în 2017 am creeat Apis Ambra. Suntem încă la început de drum dar ne străduim să aducem tot ce e mai bun din stup pe mesele dumneavoastă. Dincolo de vorbe, mierea de la Apis Ambra va fi întodeauna crudăpură şi naturală pentru că practicam apicultura din pasiune pentru natură şi pentru un stil de viaţa sănatos.

Suntem o fermă apicolă tânara şi dinamică situată in Cordun, Neamţ. Toate produsele comercializate de noi sunt produse în stupina proprie, urmărind cu stricteţe intregul lanţ al activitaţii noastre, oferind clienţilor noştri garanţia unui produs 100% natural şi sănătoas. 

Misiunea noastră este să aducem pe masa familiei dumneavoastră mierea Apis Ambra pentru  că e sănătoasa, naturală şi delicioasă!

Echipa noastră

Bună, sunt Iamandi Răducu si impreună cu soţia mea Diana, formăm echipa Apis Ambra si suntem incântaţi să impărtaşim pasiunea noastră pentru miere pură şi angajamentul nostru de a aduce pe mesele familiei dumneavoastră mierea pură de la Apis Ambra

ir

Iamandi Răducu Gabriel

Co-Fondator

156245843_773908983558231_2833115677913355634_n

Iamandi Diana Maria

Co-Fondator

Sunteţi interesat de produsele noastre?

Mierea noastră este așa cum a creat-o natura – crudă, reală și din singura sursă florală în care ne așezăm stupii. Albinele adună nectar și creează o miere care este esența acelei flori. Noi o punem doar în borcan.